STARKARE INDIVIDER

OBS! Nytt datum: 12.02.2020

Anna Bennich Karlstedt beskuren 250

 

ANNA BENNICH KARLSTEDT

 

Förstå vad stress är, hur det påverkar oss som individer och hur vi kan hantera detta på ett bättre sätt. Öka din kompetens och få tips och verktyg som stärker dig både som person och ledare. Hon är en mycket uppskattad föreläsare som på ett vardagsnära och ofta humoristiskt sätt beskriver psykologisk kunskap så att det blir begripligt. Hon är ofta konkret och ger i föreläsningarna tips och råd så att man på egen hand kan börja göra små förändringar som ger resultat.

 

Anna Bennich Karlstedt är leg psykolog, leg psykoterapeut och författare. Anna är känd från var nominerad till det prestigefyllda Stora Psykologpriset (2014 och 2016). Anna är TV4´s populära och återkommande expert, bland annat i "Relationsakuten” och i nya panelen ”Psykpanelen”. Hon är stående expert i tidskriften MåBra, skribent och krönikör på sajten Psykologiguiden samt ofta anlitad expert i radio (till exempel i "Kropp & Själ" i P1, i P4 Extra och Morgonpasset i P3) och tidningar. Hon gjorde nyligen en serie för UR i SVT om specifik social fobi där hon behandlade fyra unga personer med så kallad talrädsla, samt medverkade också en säsong som expert i TV- programmet "Helt Sjukt". Hon återkommer också i Filip & Fredriks Breaking News:

 

FRISKARE LEDARSKAP

18.9.2019

Jan Tern 2 250

JAN TERN

 

Jan är inspirerande som med både kunskap och förmåga lär och når ut till åhörarna på ett lyckat sätt med sin retoriska förmåga och positiva anda. Han presenterar konkreta åtgärder, idéer och metoder som alla kan genomföra. Jan anser att vi har nog alla varit i grupper som presterat som förväntat, men också de som har under- eller överpresterat. Han kallar det för att gladprestera och han lär dig hur du skapar ett friskt ledarskap och en arbetsmiljö där harmoni och glädje skapar fantastiska resultat.

 

Ord som ofta dyker upp i Jans utvärderingar är: Konkret, Rolig, Engagerad, Out of the Box-tänk och att han gör skillnad. En förklaring hänger säkert ihop med hans över 20 år inom Learningområdet som utbildare, föreläsare och training lead i många globala projekt. Jan Tern har bland annat varit ansvarig för att utvecklat friskvården på Volvokoncernen. Han är en av Sveriges två CSPs (Certified Speaking Professional), som är den högsta internationella certifieringen man kan få som talare.

 

 

Samarbetspartner:

 

Niord 250