CONDUCTUS Nordic Education är ett utbildningsföretag i Vasa. Vi ordnar föreläsningsdagar och utbildningar och förmedlar talare och experter. Våra kunder är beslutsfattare från både privata näringslivet och offentliga sektorn. Målsättningen är att ge våra kunder och deltagare ny och utvecklande kunskap av de mest kompetenta experterna inom respektive område. I talarförmedlingen kan du boka föreläsare, moderatorer, experter och debattörer direkt utan mellanhand, men vill du veta mer eller få förslag på talare, ta kontakt med oss.

CONDUCTUS Nordic Education kan erbjuda dig någonting extra.

Vi har ett stort nätverk och ett välfungerande samarbete med utvalda talare.

Våra kunder finns inom alla branscher i näringslivet, kommuner, myndigheter, skolor, universitet och organisationer.

Kompetens

Vår kunskap och erfarenhet av olika branscher samt tillgången till ett stort nätverk, gör att vi kan erbjuda rätt talare till olika evenemang.

Engagemang

Vi är måna om att lära känna våra kunders behov och kan erbjuda föreläsare när vi har hittat en talare som passar kundens organisation och inriktning.

Professionalitet

Kombinationen av erfarenhet och mångårigt arbete inom företags- och utbildningsvärlden gör att vi har en stor förståelse för kundens önskemål. Vi bemöter våra kunder på ett professionellt sätt och eftersom vi känner till talarna väl kan vi avgöra vilka talare som passar Dina önskemål. Vi är måna om att ge bra och snabb service med fokus på kunden och ser till att allt blir väl genomfört. För att säkra kvaliteten utvärderar vi kontinuerligt våra evenemang.

Kreativitet

Vi är motiverade och söker ständigt nya talare, experter, idéer och utmaningar. Vi lägger stor vikt vid att hålla oss ajour med trender och förändringar i samhället vilket inspirerar oss till nya utmaningar.