Inspiration, möjligheter och ambition - en idésprutas bekännelser

Projekt är möjligheter! Möjligheter att utvecklas som person, men också som organisation. Möjligheter att testa nya tankar och nya samarbeten och möjligheter att vara ambitiös och bli inspirerad.

I 15 år har jag både lett, byggt upp och jobbat i flera olika kreativa projekt så som tv-programmet ”Mat så in i Norden”, tv-galan ”Venla-gala”, konserter, arbeten med internationella musiker som turnerar de internationella konsertarenorna och den internationell utställningsturnén BY. Projekt som ofta har rört sig utanför Finlands gränser där jag har skapat nya möten och gett folk nya erfarenheter och skapat möjligheten för folk att förverkliga sina ambitiösa idéer.

Min föreläsning ”Inspiration, möjligheter och ambition - en idésprutas bekännelser” är en inspirerande föreläsning som tar avstamp i de projekt som jag har gjort men som lyfter fram vikten av att simplifiera, skapa nya mänskomöten, höja ambitionsnivån, hitta sin passion och sina styrkor och röra sig utanför sin trygghetszon.

Jag vill ge lyssnarna en tro på sig själv och sina idéer och plädera för projektet som möjliggörare både i stort och i smått.

 

Nyckelord: Kreativitet, drivkraft, projektledning, lönsamma kulturprojekt

 

Boka Johanna Stenback:

(Blanketten skickas direkt till Johanna och en kopia till den epostadress du uppgav)