Framgångrika välmående företag och företagskulturer.

Susanne är business coachen som brinner för utveckling av människor och företag. Resultatet av hennes arbete tillsammans med kunden blir engagerad och produktiv personal, vilket i sin tur leder till utveckling av företaget, bättre ekonomi och starkare varumärke.

Susannes arbetssätt är strukturerat och resultatinriktat. Hon skräddarsyr helheter utgående från varje kunds behov och intresse. Susannes kunder berättar att hon är bra på att lyssna in dem, ställer effektiva frågor som flyttar dem framåt i processen, ger aldrig upp och är mycket engagerad i deras utveckling och välmående.

Metoder Susanne använder:

  • Business coaching
  • Föreläsning och olika gruppseminarier/workshops i ämnen som ledarskap, målplanering, tidshantering och försäljning, gärna i mindre grupper och alltid med involverande stil.
  • Ledarutvecklingsprogram ”Personligt Ledarskap”, ”Coachande Ledarskap”, ”Personlig Produktivitet och Teamutveckling” samt ”Strategiskt Ledarskap”, vilka är byggda på 50 års erfarenhet och används internationellt i över 70 länder

Susanne är Professional Certified Coach (PCC / International Coach Federation), Certified Business Coach Master® och LMI® - Licensee sen 2007. Hon är även byggnadsingenjör och har över 20 års mångsidig arbetserfarenhet av anvarsfulla arbetsuppgifter både i hemlandet och i utlandet; från projektledare, chef till ledningsgruppsmedlem.

Nyckelord: Ledarutveckling, business coaching, föreläsningar

 

Boka Susanne Liimatainen: