Ann-Luise Bertell

Kreativitet och nervositet

Innovation och kreativitet är idag de viktigaste och mest efterfrågade egenskaperna för ledare, chefer, arbetstagare, företag, föreningar, länder. Det är de egenskaperna vi behöver för att utveckla och förstärka våra företag och organisationer.

Anna Häggblom

AI för Ditt företag

Anna hjälper dig att upptäcka de långtgående möjligheter AI ger – inte minst i arbetet. Detta är mer aktuellt än någonsin och uppnås genom att hon arbetar nära och stöttar företag och organisationer att nå sina mål genom att dra nytta av AI. 

I en värld präglad av snabba teknologiska förändringar erbjuder Anna riktade lösningar för att hjälpa företag att dra nytta av AI-teknologin. AI möjliggör effektivare verksamhetsstrukturer, innovativ problemlösning och ger dig mer tid att fokusera på det som verkligen räknas.

Genom att anpassa AI till ditt företags unika behov, förvandlar Anna utmaningarna med teknisk innovation till konkurrensfördelar och du är redo att omfamna en mer effektiv framtid. 

Annika Malmberg

En skicklig säljare hanterar säljtekniker utan att det märks, man måste veta vad som verkligen fungerar, hur du på ett smart sätt kan uppnå ett guldläge i din försäljning.

Azita Shariati

Sveriges mäktigaste kvinna, Azita Shariati, VD på Sodexo AB, har ett starkt engagemang för samhällsfrågor och utveckling. I sin föreläsning talar hon bland annat om hållbart ledarskap, mångfald och jämställdhet.

Carina Granö-Träskelin

Carina föreläser och håller workshops under konceptet MindClub och berör teman som hur du kan förändra ditt liv på olika områden med hjälp av Tankens kraft - att du väljer själv hur du använder den!

Cecilie Andvig

Cecilie har en lång erfarenhet från olika yrken. Kontakten mellan människor och kommunikation i alla dess former går som en röd tråd genom Cecilies hela karriär. Hon ÄLSKAR att se det humoristiska i vardagen och hennes föreläsningar kan karaktäriseras som stand-up show med innehåll, ett allvarligt ämne i en humoristisk inpackning.

Erik Kiviniemi

Erik Kiviniemi har en lång karriär som skådespelare och teaterchef och nu är det Vasa Stadsteaters tur att få ta del av hans kreativa och skickliga ledarskap. En stor styrka i hans ledarskap är att han skapar samhörighet i organisationen och kan konsten att informera så att alla känner sig delaktiga och rätt informerade.

GÖRAN LINDSJÖ

Göran Lindsjö är en framstående AI-rådgivare i Sverige och internationellt och har en imponerande bakgrund. Han har startat och drivit flera företag inom AI och har lång erfarenhet från styrelsearbete i flera IT-företag. Dessutom har han arbetat med styrningsfrågor inom digitalisering för svensk offentlig förvaltning på Regeringskansliet.

Malin Trossing

Malin Trossing är civilingenjören inom Teknisk fysik och elektroteknik som brinner för att hjälpa företag och chefer att bli modigare och effektivare. Hon tränar ledare i effektivt och modigt ledarskap. Mottot är ”det skall vara roligt att vara chef och det skall vara roligt att ha en chef och genom det öka prestationerna och lönsamheten för företaget".

Martin Hallengren

Martin Hallengren har lång erfarenhet som kursledare och föreläsare. Han har en otrolig passion för att utveckla ledare och medarbetare. Han har bred erfarenhet av ledarskap som han delar med sig med ett stort engagemang. Detta gör honom till en närvarande föreläsare och kursledare.

Mika Lindfors

Mika har alltid varit intresserad av människan och människans sätt att fungera i olika situationer och hur vi kan skapa välfungerande relationer. Han ser på sin omvärld med lösningsfokuserade ögon vilket innebär bl.a. att han tror på att varje människa har en förmåga och vilja att lösa sina egna problem.

Stefan Lindfors

Stefan Lindfors är en internationellt etablerad och belönad inredningsarkitekt, designer och skulptör. 1988 utexaminerades han som inredningsarkitekt och möbeldesigner från Konstindustriella högskolan i Helsingfors och samma år slog han igenom internationellt med Scaragoo-lampan, som presenterades på möbelmässan i Milano.

Susanne Liimatainen

Framgångrika välmående företag och företagskulturer.

Susanne är business coachen som brinner för utveckling av människor och företag. Resultatet av hennes arbete tillsammans med kunden blir engagerad och produktiv personal, vilket i sin tur leder till utveckling av företaget, bättre ekonomi och starkare varumärke.