Kreativitet och nervositet

Innovation och kreativitet är idag de viktigaste och mest efterfrågade egenskaperna för ledare, chefer, arbetstagare, företag, föreningar, länder. Det är de egenskaperna vi behöver för att utveckla och förstärka våra företag och organisationer.

Ann-Luise Bertell föreläser om människans viktigaste förmåga, kreativiteten. Föreläsningen ger insikt i att kreativitet är ett sätt att tänka som alla kan utveckla, och en proaktiv inställning som hjälper oss att hitta lösningar på våra problem.

Föreläsningen innehåller praktiska tips, strategier och tankesprång och vill stoppa nervositeten och inspirera till kreativitet inom alla områden, i karriären, i företaget, i livet.

Hur ska vi göra för att utveckla vår kreativitet? Hur kan vi få flera idéer, våga tro på dem och utveckla dem? Hur kan vi som individer och företag vara mera innovativa och kreativa?

Det är inte bara konstnärer som är kreativa, alla är det. Vi glömmer hur vi lekte som barn, hur vi kunde hitta på hela dagarna. På vägen mot vuxenlivet blir många fråntagna sin naturliga kreativitet och glömmer bort sina innersta idéer och önskningar.

Passioner och talanger

Hur hittar man sin egen väg i livet, hur vet man vilka som är ens talanger och passioner?

Hur hittar man sin självkänsla och sin förmåga att tro på sig själv?

En föreläsning, som passar också ungdomar, om självkänsla, självförtroende och om mod. Om hur man kan hitta och förena både sina talanger och sin passion och därmed gå sin egen väg i livet.

Ann-Luise Bertell (född 1971) är skådespelare, författare, regissör och var teaterchef för Wasa Teater 2011-15. Hon är också delegationsordförande för Svenska Kulturfonden 2014-

Nyckelord: Kreativitet, inspiration, innovation, självkänsla och självförtroende

 

Boka Ann-Luise Bertell: