-  mera arbetsglädje - mera win win!

 

"SJUKT STRESSAD"

 

 

ANNA BENNICH KARLSTEDT

 

Stress är i många fall inte dåligt utan det som är farligt är när återhämtningen uteblir och stressen blir långvarig. Anna ger även insikter i vilka som är dina stressbeteenden? Kan återhämtning vara aktiv? Behöver det ta lång tid att komma igen? Hur säkerställer du att du har en kontinuerlig återhämtning? Viktiga insikter i vårt allt mer stressade samhälle.

Anna är TV4´s populära och återkommande expert, bl a i "Relationsakuten” och är ofta anlitad expert i radio, i tidskrifter, som skribent och krönikör på sajten Psykologguiden och återkommer bl a också i Filip & Fredriks Breaking News. Anna har erfarenhet som HR-chef på ett medelstort byggföretag i Stockholm, där hon byggde upp en HR-avdelning, jobbade med ledarskapet, med medarbetarnas hälsa och de psykosociala arbetsmiljöfrågorna. Hon är en uppskattad talare och nominerades 2017 till Årets Talare.

 

"ARBETSMILJÖ, ARBETSGLÄDJE OCH GLADPRESTATIONER"

 

JAN TERN

 

Vilka är nycklarna för att gemensamt bidra till att vi skapar en arbetsmiljö som får oss att känna glädje och trygghet, vara kreativa och effektiva och minska den långvariga och skadliga stressen?

En insperande arbetsmiljö är något vi bygger upp tillsammans med allt från policies (som inte bara är tomma ord på väggen), till aktiviteter, glädje, uppskattning. En miljö där vi pratar MED varandra och inte OM varandra och växer både som individer och i våra roller.

Jan Tern har bland annat varit ansvarig för att utvecklat friskvården på Volvokoncernen, han kommer att dela många av sina bästa tips som du kan börja använda direkt. Jan är en av Sveriges två CSPs (Certified Speaking Professional), som är den högsta internationella certifieringen man kan få som talare.

 

"MED MITT MOD"

 

EVA SVÄRD

 

Hur håller vi oss friska när arbetslivet är krävande, stressen pockar på och vi strävar efter perfektion? Hur stort är vårt eget ansvar?

Från att stått på scenen inför hundratal åhörare rasade Eva, genom en utmattning, längst ner i mörkaste gruvan. Dit solens strålar inte når, med ångesten som kröp så nära att hon trodde att hon skulle dö. Från omgivningen fick hon alltid höra att hon var så stark och driven. Med samma driv tog hon sig nu igenom 3,5 år av utmattning, åter upp på scenen med samma glöd och engagemang men nu lugnare och ödmjukare. Hennes resa bjuder på både skratt och tårar och lämnar ingen oberörd.

 

"VANLIGA MÄNNISKOR KAN HA SUPERKRAFTER!"

 

 TIM WALLIN 

 

Tim Wallin är grundare och VD för digitaliseringsbolaget Gambit. Under rubriken "Vanliga människor kan ha superkrafter" kommer Tim att tala om sina erfarenheter som ledare och hur viktigt ledarskapet är för att bygga en hälsosam, hållbar företagskultur.

 

 

 Samarbetspartners: