- så undviker du att bli utnyttjad av andra

 

Thomas Erikson

 

Vad händer om någon försöker missbruka kunskapen om mänskligt beteende. Vad händer om en person med dold agenda försöker vända någons personlighet emot honom eller henne? Och hur kan man med hjälp av självinsikt om sina svaga punkter undgå att bli manipulerad?

 

Du har säkert stött på den här personen: en spännande människa som är otroligt karismatisk, trevlig, charmig och hjälpsam. Som alltid har en komplimang i beredskap. Och som garanterat får dig att må bra. Du tror på det du får höra, även när det låter falskt – eftersom det känns så bra. Men det som verkar för bra för att vara sant är troligen det …

 
En psykopat använder sig av dina svagheter för att kunna utnyttja dig så mycket det bara går. Genom att bli medveten om din egen personlighetstyp, hur du själv fungerar kan du se igenom och stå emot psykopatens avancerade manipulation. De kan övertyga vem som helst om vad som helst. De tycker om att kontrollera andra. Och de drar sig inte för att ljuga och förvränga sanningen för att komma dit de vill. Alla med psykopatiska drag är naturligtvis inte psykopater, de flesta av dem vandrar faktiskt omkring här mitt ibland oss. Dessvärre är de betydligt fler än vad man tidigare har trott och du med största sannolikhet redan har träffat på några av dem i grannskapet, på jobbet eller kanske i din familj.

 

Nu är det dags att ta reda på hur de gör för att utnyttja dig – innan det är för sent!

 

Thomas Erikson är beteendevetare, föreläsare och författare och de senaste 18 åren har han tränat närmare fyra tusen chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare. Med sina böcker som bas föreläser han över hela Europa. Ett urval av hans uppdrag 2017 är Landstinget, Åklagarmyndigheten, KIA Motors, Coca Cola, Microsoft, TV4, Skatteverket, Regeringskansliet, Utbildningsdepartementet, Livsmedelsverket, Volvo, IKEA, Lunds Universitet, Conductus m fl. Han har skrivit boken "Omgiven av psykopater" som har sålts i 60 000 ex och ”Omgiven av idioter” i över 350 000 ex enbart i Sverige. Boken "Omgiven av idioter" har i detta nu översatts till 22 andra språk, bl a till finska.

 

Bokförsäljning under kvällen!