DRÖMLEDARSKAPET

 

Svante Randlert 2020f 700x466

 

 SVANTE RANDLERT

 

Det som tagit dig hit där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Du måste inse att det inte handlar om vem du är eller vad du redan vet, utan vad du gör – varje dag.

 

I dag är det fullt möjligt och ganska enkelt att kopiera en mängd modeller för hur team eller organisationer kan bli mer framgångsrika. Allt går att kopiera, utom en enda sak: de som driver din organisation och som är din allra viktigaste tillgång – medarbetarna. Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor – för andra människor. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta.

Randlert har fått bäst betyg av alla föreläsare på världens största Employer Branding event – World Employer Branding Day i Budapest, Employer Branding Summit i Amsterdam, Future of work i Ljubljana, Rekryteringsdagarna i Oslo samt Leadership Day i Stockholm. Föreläsningen kommer att ge dig inspiration samt tips kring vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

 

Röster från tidigare föreläsningar:


"Svante är helt klart den bästa föreläsaren. Mycket inspirerande föreläsning med nya perspektiv.."
"Tände gnistan hos alla. Bra tankeställare och otroligt härlig person.."
"Ingen kan värja sig mot Svantes fantastiska karisma och energi i kombination med sin erfarenhet och kompetens. Jag är inte övertalad, jag är övertygad!"
"Lärorik föreläsning, jag var så inspirerad att jag ville gå ut och sälja hela världen!"

 

Se videoklipp:

https://www.youtube.com/watch?v=PGNkrNFCNhA 

https://www.youtube.com/watch?v=GRCFfGmHJFM

 

Han är den enda i landet bland över 1000 föreläsare, som genom tiderna lyckats få maxbetyget 5.0 vid tre olika tillfällen av en hel publik hos Sveriges största chefsnätverk Close. 2018 så var han nominerad som årets Talare 2018 i Sverige i kategorin genombrott.

Under sitt första år 2017 gavs boken Drömarbetsgivaren ut i tre upplagor och är en storsäljare. Under hösten 2018 släpptes den engelska versionen The Dream Employer. Den har redan sålts till organisationer i över 10 olika länder.

Hösten 2018 lanserade han ledarskapspodden Chefssnack. Landets vassaste beslutsfattare är med som gäster. Redan under säsong 1 hamnade podden på topp-5 listan över näringslivspoddar på Itunes.

Svante Randlert arbetade som Academic Works Business & People Advisor mellan åren 2009-2018. Ett företag som haft nöjdaste kunder 8 år i rad, samt blivit framröstat till Sveriges bästa arbetsgivare inom servicesektorn de tre senaste åren.

 

Svante Randlert - Business and people advisor:

https://svante.se/

OBS! Bodelssons föreläsning är uppskjuten till nästa år endera som live eller webbinarium.

Följande föreläsare i anslutning till Stora ledarskapsdagen 2020 är Pontus Bodelsson som talar om ”Ledarskap för förändring – mina 79 bästa misstag och annat värdefullt” https://www.bodelsson.com/.

Conductus har också anlitat Randlert nästa vår till Stora ledarskapsdagen 2021 och då talar han om ”Drömarbetsgivaren”. Svante är en av Nordens mest anlitade föreläsare när det kommer till att attrahera, engagera och utveckla rätt medarbetare till rätt plats. Vi skall hoppas på en live föreläsning, men webbinarium om så krävs. Mera detaljer senare.

 

Samarbetspartner:

 

                 Niord 250               

             Ostroentre