1623748071539 beskuret Nytt

Bobo af Ekenstam

 

 Lämna dåtiden - skapa insikter och förstå framtiden!

 

Att analysera omvärldsförändringar och anpassa sin verksamhet är viktigare än någonsin. Genom att börja med omvärlden och med strukturerade scenarioanalyser kan man skaffa sig en bild av framtiden och effektivisera sin affärs- och verksamhetsutveckling. Bobo af Ekenstam är VD på företaget Docere och deras trendsajt är den största i Sverige där man följer med konsumenttrender globalt bl a arbetsliv, shopping, mat & dryck, media. Kontinuerliga spaningar från trendsajten och det professionella spanarnätverket ger tidiga signaler om kommande trender samt ger inspiration och idéer till egna innovationer. Docere kombinerar deras långa erfarenhet med modern trendanalys och gör den tillgänglig för alla.

 

Webbinariet ger oss verktyg utgående från omvärldsanalysen att skapa insikter, förstå framtiden och ger oss en tydlig bild om att: 

 

  •   så blir det nya normala - några scenarier om framtiden 

  •   så kan man upptäcka och anpassa sin organisation i tid

  •   så skapar man en kultur av omvärldsanalys och förändring

 

Bobo af Ekenstam är omvärldsanalytiker, strategikonsult och VD för konsultföretaget Docere Intelligence AB. Bobo har sedan början av 90-talet varit med och utvecklat omvärldsanalysen i Sverige och förespråkat behovet av den för en framgångsrik och framtidsinriktad verksamhet och skrev boken Förändringsprincipen. Han är en uppskattad föreläsare och talar om allt från de stora megatrendernas utveckling till konsumenttrender inom olika områden och han undervisar också i ämnet omvärlds- och trendanalys på bland annat Docere Academy. Bobo har de senaste fyra åren drivit stora framtidsprojekt inom digitalisering och i mötet med världens ledande techföretag i såväl väst som öst har det gett ovärderliga insikter om vart utvecklingen är på väg. Nyligen lanserades trendpodden Kristallkulan där Bobo medverkar.

 

 

 

Samarbetspartners:

tfif logo cmyk text vit bredvid förstorad 61x30 mm 002 70

Niord ny DIFF logo full text svart kant botten 002 förminskad 30  
https://tfif.fi/ https://niord.fi/ https://diff.fi/  
     
www.simonselement.fi