Annons 50

 

 

Precis som att vi kan lära oss att åka skidor, segla och spela fiol kan vi träna oss till nya tankar, beteende och vanor. Hjärnan är formbar och vi kan därför förändra dess funktioner. Att träna upp tilltron till sin egen förmåga är en förutsättning för att kunna tycka om sig själv. Ju mer vi litar på oss själva, desto mindre oro och rädsla känner vi. Vi blir bättre på att sätta gränser och vågar mer.

Tomas har utvecklat tio träningsstationer där du tränar din inre kondition och bygger mentala muskler! Du får du färdigheter att öva dig i, till exempel att bli en Vågmästare och våga be om hjälp, få nya bättre vanor som Mönsterbrytare eller att bli en fullfjädrad Bra-sökare. Med hjälp av kunskap, medveten träning och reflektion kan du bli ditt bästa jag, slappna av och stressa ner. Och helt enkelt känna mer glädje i livet. Föreläsningen är ett inspirerande träningspass som tränar de mentala musklerna till världsklass!

Tomas Gunnarsson är en av Sveriges populäraste föreläsare. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man tränar den inre konditionen för att lyfta sig själv och andra. Han delar med sig av sina egna erfarenheter och ger konkreta tips på hur man får relationerna både på och utanför arbetsplatsen att blomstra. Tomas har en grund inom psykosyntes och har haft egen terapimottagning och jobbat under många år med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta har han stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring. Hans popularitet har även smittat av sig på Facebook och Instagram där han har över 500 000 följare. Han har även skrivit många böcker som varit på bokhandlarnas topplistor under lång tid.

 

Samarbetspartner: