- hur man förstår dem som inte går att förstå

 

Thomas EriksonThomas Erikson

 

Har du någon gång försökt resonera med din partner och ingenting gick som du tänkt dig? Eller att du i förvirring lämnat ett möte med känslan av att du inte begrep dig på de övriga i rummet? Och har du tänkt på att vissa aldrig verkar höra vad du säger – oavsett hur tydlig du är?

Ibland går det bara inte att göra sig förstådd, och vissa tycks nästan vilja missuppfatta dig.

Välkommen till en uppfriskande aha-upplevelse hur du snabbt och smidigt kan läsa av människorna i din omgivning och minska mängden missförstånd. Upptäck hur du kan spara tid och huvudvärk genom att bättre förstå dig på de du möter i vardagen samtidigt som du kraftfullt utökar din självinsikt.

Med mängder av exempel ur verkligheten från sin karriär, både i ledande befattningar inom näringslivet och från sin bakgrund som verksamhetskonsult, vet Thomas hur man trollbinder sin publik. Med en balans av humor men även stort allvar väcker han åhörarnas vilja att ta tag i saker och ting och börja skapa sin egen framtid.

Thomas Erikson är beteendevetare, föreläsare och författare och de senaste aderton åren har han tränat närmare fyra tusen chefer och ledare till att bli bättre och effektivare ledare.

Erikson har skrivit boken ”Omgiven av idioter” som sålts i över 100 000 ex enbart i Sverige och i detta nu har den översatts till tiotal andra språk bl a till finska. Den handlar om hur människor fungerar, och det är antagligen det mest fascinerande ämnet som finns. Alla vill veta hur man själv och andra egentligen fungerar. Efter den stora succén Omgiven av idioter har han nu gett ut den efterlängtade uppföljaren Omgiven av psykopater.

 

Bokförsäljning under kvällen

 

 

 

images mindre