AGNETA SJÖDIN

 

År 2004 vandrade Agneta de närmare åttio milen på pilgrimsleden Santiago de Compostela i norra Spanien. Hon fick det i uppdrag av hennes vän och författare Paulo Coelho. Vandringen blev en milstolpe och en vändpunkt i hennes liv. Nu tog hon sig äntligen tid till att stanna upp och reflektera över vad hon egentligen ville med sitt liv. Något inom henne förändrades och nya drömmar och behov väcktes till liv, att våga stå för det som känns rätt och lita på sin egen inneboende kraft. Hon tänker också mycket på hur man kan gå utanför de egna bekvämlighetszonerna och våga bryta mönster samt hur vi uppnår balans i relation till andra människor. Samtidigt poängterar Agneta att det är ett pågående arbete där man aldrig blir riktigt fullärd.

Agneta är en välkänd programledare, författare, föreläsare och konferencier som började sin bana på TV4 under tidigt 90-tal. I vår skall hon leda realityprogrammet för TV som handlar om att segla över Atlanten med några andra kända personer från Sverige. Hon har varit programledare i många populära TV-program så som Fångarna på fortet, Sikta mot stjärnorna, Gladiatorerna, Saknad. Agnetas Nyårskarameller sänd varje år och programmet sänds igen på nyårsdagen 2019.

Utgående från hennes erfarenheter föddes hennes författarskap och hennes böcker präglas oftast av ett sökande efter djupare insikter om livet.

Bokförsäljning och signering under kvällen.